Ώρες Λειτουργίας
Back 2 School
Back 2 Яeality
Back 2 School
Back 2 Яeality
ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος Εκπαιδευτικών
Προς όλους τους εκπαιδευτικούς! Απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ είσοδο κατά τη διάρκεια του Μήνα Εκτίμησης Εκπαιδευτικών. Είστε έτοιμοι για μια παράδοξη περιπέτεια Back-to-School;
Ένας από τους παράδοξους τρόπους μας να πούμε ευχαριστώ για τις ακούραστες προσπάθειές σας στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς.

*Όροι και προϋποθέσεις: Η προώθηση ισχύει μόνο για εκπαιδευτικούς. Για να επωφεληθείτε από την προσφορά πρέπει να προσκομίσετε έγκυρη ταυτότητα εκπαιδευτικού. Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Τετάρτη από 4 έως 27 Σεπτεμβρίου για να μας επισκεφτείτε τον Σεπτέμβριο. Η προσφορά δεν έχει χρηματική αξία, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις. Τα εισιτήρια με έκπτωση δεν ανταλλάσσονται και δεν επιστρέφονται. Η προώθηση είναι διαθέσιμη διαδικτυακά και στο μουσείο.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Μαθητών!
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Μαθητών!

Ξεκινήστε τη νέα σχολική χρονιά με μια αξέχαστη ΔΩΡΕΑΝ περιπέτεια!

ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για παιδιά έως 12 ετών, για να εξερευνήσουν τα διαδραστικά μας εκθέματα τις καθημερινές!
Δώστε στο παιδί σας μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία όπως καμία άλλη. Κλείστε την επίσκεψή σας σήμερα!


*Όροι και προϋποθέσεις: Το δωρεάν μαθητικό εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από κράτηση ενός τουλάχιστον ενήλικα. Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Τετάρτη από 1 έως 14 Σεπτεμβρίου για να μας επισκεφτείτε τον Σεπτέμβριο. Κάντε ξεχωριστές κρατήσεις εάν σκοπεύετε να προσθέσετε περισσότερες κρατήσεις για ενήλικες και δωρεάν κρατήσεις για μαθητές.

01 Paradox Sofa

Paradox Sofa
Paradox Sofa
Μαγεία, πραγματικότητα ή κάποιο σφάλμα;
Το Paradox Sofa δίνει την εντύπωση ότι το σώμα κάποιου έχει γίνει κομμάτια. Πρόκειται για μια πραγματική συνωμοσία ή κάποιο τρικ; Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις!