Ώρες Λειτουργίας
B2B Partnerships
Συνεργαστείτε με το
Paradox Museum
B2B Partnerships
Συνεργαστείτε με το
Paradox Museum

Για εμάς, η δουλειά
είναι διασκέδαση

Για εμάς, η δουλειά
είναι διασκέδαση

Κάθε Paradox Museum είναι ένα ξεχωριστό success story λόγω της ομάδας του και των εξωτερικών συνεργατών μας!

Το μυστικό της επιτυχίας μας βρίσκεται στη δημιουργικότητα, τον επαγγελματισμό και την πραγματική φροντίδα της ομάδας μας. Μπορεί να είμαστε ένα παγκόσμιο brand, αλλά δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως επιχειρηματίες. Είμαστε καθημερινοί άνθρωποι, όπως εσείς, που κάνουμε αυτό που αγαπάμε όσο το δυνατό καλύτερα.

Όλα όσα κάνουμε είναι καινοτόμα, τροφοδοτούνται από την επιστήμη και την τεχνολογία και έχουν δημιουργηθεί για να σας κάνουν να πείτε - αυτό είναι απίστευτο! Δεν δημιουργούμε απλώς εκθέματα, σχεδιάζουμε ιστορίες που σας κάνουν να βιώσετε το αδύνατο!

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα ή πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας.

Για εμάς, η δουλειά
είναι διασκέδαση

Για εμάς, η δουλειά
είναι διασκέδαση

Γεγονότα & Πληροφορίες

$2.5 δις

είναι η αξία του παγκόσμιου κλάδου μόνιμων χώρων ψυχαγωγίας

75%

των millennials ξοδεύουν χρήματα σε εμπειρίες πέραν των υλικών αγαθών

16

Paradox Museums μέχρι το τέλος του 2024

38,751 τ.μ

σχεδιασμένων χώρων που ισοδυναμούν με 148 γήπεδα τένις

2.5 εκ.

επισκέπτες αναμένονται το 2024

1200+

εκθέματα τοποθετημένα αυτήν τη στιγμή

01 Χορηγίες

Χορηγίες
Χορηγίες
Στο μουσείο μας, είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία ουσιαστικών και αξέχαστων εμπειριών για τους επισκέπτες μας.
Πιστεύουμε ότι μέσω στρατηγικών συνεργασιών με τοπικούς και διεθνείς φορείς, μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία και ευκαιρίες στους επισκέπτες μας.

Με το να γίνετε Χορηγός του μουσείου μας, η εταιρεία/επωνυμία σας μπορεί να επωφεληθεί από τις μοναδικές και ελκυστικές δραστηριότητες μάρκετινγκ που προσφέρουμε, που περιλαμβάνουν χορηγούμενες εκθέσεις, διαδραστικές οθόνες και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις. Ως Χορηγός, η εταιρεία/επωνυμία σας θα παρουσιάζεται σε ένα ποικιλόμορφο και δυναμικό κοινό, δημιουργώντας μια ισχυρή συσχέτιση με την επωνυμία σας και δημιουργώντας θετική αναγνωρισιμότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη και τις ευκαιρίες του να γίνετε Χορηγός του μουσείου μας.

Franchise

Franchise

Franchise

Franchise

Όταν συνεργαζόμαστε, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα!

Εξελισσόμαστε λόγω της φροντίδας και του πάθους των ανθρώπων μας. Αν έχετε την περιέργεια να ασχοληθείτε με την ιστορία του Paradox, τότε είμαστε πάντα έτοιμοι για νέους franchisees, συνεταίρους και συνεργάτες.